چه اسباب بازی برای کودکان مناسب است؟ لیست بهترین ها فروشگاه سورآل-توی لگو

زیادی وجود دارند که مهارت ‌ها و توانایی ‌های کودک از جمله رشد جسمی، شناختی، اجتماعی و عاطفی را افزایش می‌ دهند. انتخاب اسباب ‌بازی مناسب برای کودک می‌تواند استقلال، خلاقیت و کنجکاوی، احساسات و تعاملات مجله خبری اسباب بازی اجتماعی افزایش دهد. مجموعه فلش کارت آموزشی شامل ۶ دسته کارت است که هر دسته ۵۴ عدد کارت میباشد. هر دسته با موضوع خاصی نیز از هم جدا شده که هر کدام می تواند آموزش منحصر بفردی را ارائه دهد.

  • بازی مناسب کودکان دبستانی پیش زمینه برای کشف و شناخت علایق جدید کودکان را فراهم می کند.
  • تاریخ مشخصی از پیدایش نخستین toys در جهان وجود ندارد ،طی تحقیقات گسترده باستان شناسان اولین اسباب بازی ها توسط خود کودکان خلق شده اند.
  • باتوجه به اینکه محتوای حوزه کودک بسیار حساس و مهم است، تمامی منابع و مطالب تولید شده در بلاگ کیدزی را پیش از انتشار بررسی می‌کنم.
  • آن ها تمام تلاششان را می کنند تا در نقش و مسئولیتی که برعهده گرفته اند، بهترین عملکردشان را نشان بدهند.
  • انواع اسباب بازی کودکان 5 تا 7 ساله را می توانید در وبسایت تخصصی بانک بازی ببینید.
  • در دنیای امروز که همه خریدها به صورت آنلاین است، اسباب بازی را نیز می توان به صورت آنلاین خرید!

این فلش کارت برای سنین ۴ الی ۸ ساله بسیار مناسب بوده و می تواند موجب تقویت مسائلی شود که کودک در مدرسه یاد می گیرد. تصاویر رنگارنگ روی هر کارت نیز استفاده از آن را برای کودک جذاب می کند. اسباب بازی ها نقش بزرگی در شکل گیری شخصیت کودکان دارند اما نیاز است تا این اسباب بازی ها متناسب با سن آنها برایشان در نظر گرفته شود تا بتواند علاوه بر سرگرم کردن آنها در مسیر رشد فکری و توانایی هایشان همراهشان باشد. با انتخاب درست و خرید بازی فکری کودکان ضمن به ارمغان آوردن لحظات شاد و خاطره انگیز، بستر مناسبی را برای رشد و تکامل فرزند خود مهیا کنید. در سراسر جهان بازی فکری برای کودکان به عنوان یک سرگرمی سالم شناخته شده است، ضمن آنکه اسباب بازی فکری برای کودکان قابلیت‌های آموزشی بسیاری نیز دارد.

اسباب بازی پسرانه (

جهان های کوچک (مزارع، گاراژ، شهرهای مینیاتوری و غیره) نیز از تخیل کودک سرچشمه می گیرند. مهم است که به خاطر داشته باشید که این وسیله چگونه می تواند باعث توسعه، کاوش، آزمایش و خلاقیت کودک شود. هنگامی که چشمان او را می پوشانید، به کودک پیش دبستانی خود اجازه دهید حیوانی را جدا کند و سپس آن را برگرداند. ببینید آیا می تواند حدس بزند که کدام حیوان را در حالی که از آن تقلید می کند، انتخاب کرده است. پازل ها و بازی های تطبیقی ​​مانند دومینوی حیوانات به بهبود حافظه و تمرکز کودک شما کمک می کند. بدون جهت به آن ها این امکان را می دهد تا یاد بگیرند که چگونه در گروه کار کنند، به اشتراک بگذارند، مذاکره کنند، تعارضات را حل کنند و مهارت های دفاع از خود را بیاموزند.

کاردستی جالب حیوانات با قوطی

این وسایل بازی می توانند باعث تقویت روابط اجتماعی و مهارت های مختلف در بین بزرگسالان بشوند. از طرفی برخی از اسباب بازی های مناسبتی هم می توانند باعث تقویت روابط و بیشتر شدن دوستی و محبت بین بزرگسالان شوند. برای مثال محبوبیت خرس ولنتای ن در بین عشاق باعث شده است تا این اسباب بازی جذاب یک وسیله بسیار ساده و زیبا برای تداوم روابط و حفظ علاقه و دوست داشتن بین بزرگسالان باشد. بازی به کودکان این فرصت را می دهد تا مهار‌ت‌های جدید را بارها و بارها تمرین کنند. اسباب بازی‌هایی که به بچه‌ها این فرصت را می‌دهند که به تنهایی چیزی را کشف کنند، مهارت های منطقی تفکر را در آنها ایجاد می‌کنند و به آنها کمک می‌کنند تا به طور مداوم به حل مسئله بپردازند. پیانوی کوچکی که مخصوص کودکان یک ساله تولید شده است، می تواند کودک را نوازنده ای کوچک و حتی یک پیانیست معروف کند!

۴-تقویت مهارت‌های کلامی و ارتباطی،کلید ارتقای شغلی افراد در آینده

به یاد داشته باشید که بازی کردن، لذت بخش ترین لحظات در دوران کودکی است. اسباب‌بازی‌های خوب به بچه‌ها کمک می‌کنند تا مهارت‌های جدید بیاموزند و روابط خود را با دیگران بهبود داده و دنیایشان را بهتر کنند. بچه‌ها معمولاً عاشق این هستند که با اسباب‌بازی‌های خود بدوند و هر چیزی که تیز باشد می‌تواند باعث آسیب عمیق می شود. کودک یک ساله از رنگ های مختلف خوشش می آید و به همین جهت به نقاشی و رنگ آمیزی نیز علاقه مند خواهد بود اما نباید این توقع را از کودک داشت که بتواند به راحتی بر روی کاغذ رنگ آمیزی کند. خواندن کتاب و شعرهای مناسب کودکان نیز موجب می شود تا با ریتم زبان آشنا شوند و کلمات بیشتری را بیاموزند.

اسباب‌بازی نباید ساده یا بسیار پیچیده و خسته‌کننده باشد بلکه باید خلاقیت کودک را پرورش دهد. بهترین اسباب ‌بازی برای بچه ها، اسباب بازی های «پایان باز» هستند که کنجکاوی و خلاقیت آن ها را به چالش می کشد. کودکان مبتلا به اختلال طیف اوتیسم در تعامل و برقراری ارتباط با دیگران مشکل دارند و همین امر آنها را از نظر اجتماعی منزوی می کند. این بازی برخی از مهارت‌ های پایه مانند همراهی و گوش کردن، احوالپرسی کردن، تعریف کردن، نحوه صحیح پرسیدن سوال، ابراز احساسات، برقراری تماس تلفنی و غیره را به کودکان می‌ آموزد. همچنین کودکان بوسیله این بازی، به نوبت صحبت کردن و قطع نکردن صحبت‌ های دیگران را یاد می گیرند.