اسباب بازی، اهمیت اسباب بازی در رشد کودک طی سنین مختلف

این اسباب‌بازی‌ها به راحتی کودک شما را سرگرم کرده و باعث رشد مهارت‌های حرکتی و عاطفی، تقویت مهارت‌های گفتاری، برقراری ارتباط با افراد، ایجاد حس مسئولیت و شناخت علایق آن‌ها می‌شود. این اسباب بازی‌ها یک راه عالی برای ترویج حرکت بدنی هستند که با رشد و تقویت مهارت های حرکتی، حمایت ماهیچه‌ها و استخوان‌های سالم و تقویت سلامت روان به رشد کودکان کمک می‌کند و یک راه عالی برای تشویق بچه‌ها به حرکت هستند. توپ‌ها، استخرتوپ، بولینگ، دیسک‌های پرنده، ترامپولین، اسباب‌بازی‌های آبی و بازی‌های چالشی سرگرم‌کننده مثل تفنگ بازی، راه‌های عالی برای فعال نگه داشتن کودکان هستند. آموزش دهید می‌توانید با توجه به سن کودک و با توجه به نکته‌ای که قرار است آموزش ببیند، در خرید وسایل بازی ایرانی دقت نمایید و گزینه مناسبی را انتخاب کنید. در زیر چند نمونه از اسباب بازی ها و نکات مرتبط با آن‌ها را بیان خواهیم کرد. حال که انواع بازی مناسب کودک یک ساله را نام بردیم و بازی مخصوص کودک یک ساله و همچنین انواع اسباب بازی مناسب کودک یک ساله را معرفی نمودیم انتخاب اینکه برای بازی کردن کودک خود چه اسباب بازیی را تهیه می نمایید به خودتان بستگی دارد.

در صورتی که این مهم نادیده گرفته شود، اختلالات متعددی در کودک پدیدار خواهد شد. از تغذیه کودک تا شیوه صحبت کردن و اسباب‌های سرگرمی او تغییر می‌کنند. در این مطلب از اسنپ مارکت به معرفی برخی از اسباب‌ بازی‌های مناسب برای کودکان پرداخته‌ایم. همچنین به دلیل اهمیت زیادی که سن شش سالگی برای کودک دارد به صورت جداگانه به بررسی آن خواهیم پرداخت.

اسباب بازی نباید قطعات تیز داشته باشد و اگر قطعات ریزی دارد نباید از آن جدا شود مثلا پیچ‌ها که ساخت استفاده شده‌اند. مستحکم باشد و در برابر ضربه و پرتاب شدن از خود مقاومت خوبی نشان دهد. شکستن اسباب بازی برای کودکان بعلت داشتن قطعات ریز بسیار می‌تواند خطرناک باشد. مواد بازیافتی استفاده شده در بعضی از اسباب بازی‌ها می تواند بسیار خطرناک باشد. پس توجه کنید که از خرید این گونه اسباب بازی‌ها برای کودکان خود جدا خودداری کنید.

  • درضمن فیلو بهت این امکان رو میده که با آپلود ویدیو، درآمد آنلاین خیلی خوب داشته باشی.
  • رشد تفکر منطقی در این سن معطوف به تهیه کردن اسباب بازی‌هایی مناسب آنان است.
  • کودک یک ساله از رنگ های مختلف خوشش می آید و به همین جهت به نقاشی و رنگ آمیزی نیز علاقه مند خواهد بود اما نباید این توقع را از کودک داشت که بتواند به راحتی بر روی کاغذ رنگ آمیزی کند.
  • فراموش نکنید که اسباب بازی های استاندارد و متناسب با سن کودکتان می تواند این مهارت ها را افزایش دهد.
  • تفکر خلاقانه و افزایش مهارت که به ظاهر سرگرمی خواهد بود، بخش مهمی از زمان بازی کردن کودک را تشکیل خواهد داد.
  • کودک تا ۶ سالگی فقط به بازی فکر می‌کنند و لذت‌بخش ترین کار برای آن‌ها بازی کردن است.

از طریق بازی با اسباب‌بازی‌ها، کودکان مهارت‌های حرکتی و شناختی خود را توسعه می‌دهند و به آن‌ها کمک می‌کند تا بر موانع زندگی غلبه کنند. آن‌ها از سنین پایین، راه رفتن، صحبت کردن، معاشرت کردن، کسب دانش، رشد عاطفی و توسعه آگاهی اجتماعی و فضایی را با کمک اسیای‌بازی‌ها یاد می‌گیرند. به همین دلیل، انتخاب اسباب‌بازی‌هایی که همه این کارها را برای شما انجام دهد، بسیار مهم است! بنابراین در این مقاله بهترین اسباب بازی‌های ایرانی برای کودکان را آوردیم تا بتوانید با استفاده از آن‌ها به رشد جنبه‌های مختلف شخصیتی کودک دلبندتان کمک کنید.

کودک برای بازی باید مهره‌های گمشده را به انتهای مسیر خود هدایت کند. از مزایای این بازی می‌توان به آموزش اشکال هندسی، رنگ‌ها، تقویت مهارت‌های حرکتی، تقویت عضلات و ماهیچه‌های دست اشاره کرد. یکی از جذاب ترین اسباب بازی‌ هایی که کودک در این سن تجربه می‌کند آن‌هایی بوده که با خلاقیت و سازندگی کودک در ارتباط هستند. مثلاً پسرها در این سن دوست دارند که با اسباب‌ بازی‌های خود چیزهای جدید بسازند. این اسباب بازی‌ها باعث می‌شوند که افکار و احساسات کودک به شکل و ظاهر آنچه می‌سازند درآیند. افکار، ترس‌ها، امیدها و آرزوهای کودک می‌تواند به شکل یک سازه درآمده و آن را عملی سازد.

سرگرم کردن کودک یک ساله کار دشواری است؛ اما این قطعات چوبی رنگی رنگی، برای مدتی آن ها را سرگرم خواهد کرد. این اسباب بازی به کودکان در یادگیری شمارش، رنگ ها و مفاهیم کوتاه، بلند، زیاد، کم، بزرگ و کوچک کمک خواهند کرد. بازی های کودک یک ساله و به طور کلی بازی کردن کودک در این سن موجب می شود که کودک تحرک بیشتری داشته باشد و اشیا را جا به جا کند. در مورد بهترین اسباب بازی در این سن باید اسباب بازیی را انتخاب کرد که کودک بتواند با انداختن آن و یا هل دادن اسباب بازی تحرک بیشتری داشته باشد. بازی کردن کودک و استفاده از اسباب بازی کودک یک ساله می تواند علاوه بر افزایش تحرک کودک موجب شود تا کودک بتواند کارهای دستی و حرکتی بیشتری انجام دهد و این مهارت را در خود تقویت کند.

آمار سایت

عروسک‌ها از محبوب‌ترین اسباب‌بازی‌های کودکان هستند که در رشد شخصیت و احساسات آن‌ها نقش بسزایی دارند. این اسباب بازی‌ها در انواع مختلف دخترانه، پسرانه یا عروسک‌های حیوانی مانند سگ، فیل، گربه و خرس‌های عروسکی تولید می‌شوند. این عروسک‌ها که شامل بازی‎های وانمودی می‌شوند، می‌توانند به کودکان کمک کنند تا تعاملات اجتماعی سالمی را ایجاد کنند و باعث تقویت مهارت‌‌های رفتاری می‌شوند. عروسک بازی می‌تواند به‌ اشتراک‌گذاری، کار گروهی و رقابت سالم را ارتقا دهد، اضطراب و ترس‌های کودکان را کمتر کرده و احساس آرامش بیشتری به آن‌ها می‌دهد و باعث رشد احساس مسئولیت، خلاقیت، داستان‌گویی و ایجاد حس حمایت و افزایش اعتماد به نفس می‌شود.

خطرناک ترین شغل های دنیا

بنابراین اسباب بازی آن‌ها نیز باید متناسب با ویژگی‌های شناختی کودک باشد. در این گروه سنی، دختران و پسران به اسباب بازی‌های مختلفی علاقه‌ مند می‌شوند که هر یک، ویژگی‌های خاص خود را دارد. کودکان در یک سالگی تحرک بیشتری نسبت به چند ماهگی دارند و اگر توانایی راه رفتن هم نداشته باشند بر روی قسمت تحتانی بدن خود حرکت می کنند همچنین کودک یک ساله ممکن است به تنهایی بایستد و یا بنشیند. کودک یک ساله برای گرفتن اشیا از هر دو دست خود استفاده می کند و نمی توان در این دوره با اطمینان مشخص کرد که کودک چپ دست است یا راست دست.

هدف کودک از خراب کردن اسباب بازی غالبا این است که می خواهد از اسرار درون اسباب بازی آگاه شود. هر مرحله از دوران کودکی؛ تغییرات رفتاری جدیدی را در کودک شما به همراه دارد. نوزادان و کودکان نوپا که هنوز با انواع اسباب بازی آشنا نشده اند، معمولاً از هر اسباب بازی که به آنها می دهید راضی هستند. همانطور که کودک شما رشد می کند، احتمالاً تفاوت های جزئی در سطح کنجکاوی او و تمایل او به چالش ها حتی زمانی که با اسباب بازی ها بازی می کند متوجه خواهید شد.

توانایی های کودک یک ساله

این فعالیت دقیقا مشابه کاری است که سوزنبان قطار با ریل‌ها انجام می‌دهد. در طول حلقه، بخشی از مسیر حذف شده‌ و مهارت‌های بازیکن برای حفظ توپ در مسیر به چالش کشیده‌ می‌شود. بازی‌های آموزشی که بر اساس استراتژی کشف‌کردن طراحی شده‌اند، یکی از بهترین اسباب بازی‌‌های آموزشی محسوب می‌شوند. این محصولات حس کنجکاوی کودکان را تحریک کرده و قوه‌ی تخیل آن‌ها را تقویت می‌کنند. کودک نو پا که به تازگی شروع به راه رفتن کرده باشد، علاقه ویژه ای نسبت به اسباب بازی های قطعه ای مانند پازل و بلوک بازی، سرهم کردنی، قابل تفکیک، ساخت دوباره، هل دادنی و کشیدنی دارد.